Web Design

Skal du have en ny hjemmeside

Mit mål er at sikre at du som kunde, er glad for min service. En måde jeg opnår dette er ved at begge parter har en klar forståelse af, hvad der kan forventes. Herunder kan du læse mere om hvorfor du bør vælge mig som din samarbejdspartner og om min proces

Hvorfor vælge os til at lave

Vi Lytter

Vi lytter til dig, for at finde ud af, hvad du vil opnå, og planlægger hvordan vi opnår det.

Vi Elsker Design

Vi tror er ikke bare Web Design er, hvordan det ser ud og føles. Design er også hvordan det virker. Vi designer skræddersyede hjemmesider, der passer til dig og dit publikum, og som konverterer trafik til kunder.

Vi Taler

Vi er et lille team, så du får hurtigt kendskab til alle der arbejder på dit projekt. Vi er glade for at snakke, vi holder dig opdateret med udviklingen på hjemmesiden og gør processen stressfri.

Vi Gør Det Nemt

Vi nyder komplekse hjemmeside udviklings projekter. Du finder os ærlige, pålidelige og du vil føle dig i sikre hænder.

Vores fem trins proces

Web design

01

Viden

Under videnstrinnet samarbejder kunden og designeren, så designeren kender virksomhedens mission og ved hvad virksomheden håber at opnå med en ny hjemmeside.

02

Layout & Design

Når designeren har en bedre forståelse af virksomheden, begynder web design arbejdet. Baseret på den information der leveres, vil web designeren lave et design og sende det til dig til gennemgang. 

03

Implementering

Nu hvor vi har et endelig design, kan vi begynde at opbygge den egentlige hjemmeside. Implementeringens trin består i at oprette indholds styrings systemet (CMS), eventuelle yderligere funktioner og integrering af det endelige design. Dette trin er hvor hjemmesiden kommer til live, og du kan begynde at bruge alle funktionerne.

04

Feedback

Nu når hjemmesiden er klar, vil vi gerne høre din endelige feedback. Hvis der er noget der har behov for tweaking vi vil foretage ændringerne, før webstedet går live.

05

Lancering og træning

Den nye hjemmeside er klar til at blive vist til verden! I lancering og trænings trinnet er hjemmesiden gjort live for dine kunder.
Uddannelse er inkluderet så du kan lære at bruge dit nye indhold styrings system (CMS), så du kan foretage ændringer på hjemmesidens indhold uden kendskab til web design og kodning.

Lad os lave noget fantastisk sammen

Få en gratis konsultation og lad os snakke om hvad jeg kan hjælpe dig med

Hvis du vil høre mere så ring til mig

Du kan også kontakte mig ved at udfylde formularen på kontaktsiden