Computer Doktoren
pc reparation i frederiksværk

Vi vil gerne møde dig og hjælpe dig med den perfekte pc reparation i Frederiksværk

Computer problemer?
besøg vores nye afdeling i frederiksværk

Personlig Computer Service

Intet er mere frustrerende end når noget ikke virker, lige når man har mest brug for det. Virker din computer som den skal? Måske er skærmen blå, når du starter computeren eller måske vil din computer slet ikke starte – uanset hvad  der er galt, er det vigtigt at få din pc repareret.

Klik her for at ringe til os på 91 52 60 60 for mere information.

Mange teknikere i computerindustrien opkræver en fast sats (eller flere timer) for at udføre et tune up på din pc og fortæller dig, at de har repareret den. Dette er sjældent den bedste måde, at nærme sig problemer og forhindrer heller ikke, at problemet kommer igen. Virkeligheden er, at spyware fjernelse, diskdrev defragmentering, virus fjernelse og definitions opdateringer osv. kun er midlertidige løsninger, hvis de ikke kombineres med at udføre en egentlig computer reparation.

Computer Doktoren – PC Reparation i Frederiksværk tilbyder blandt andet nedenstående:

Teknisk PC Support

PC Reparation / Fejlfinding

PC opsætning / installation

PC træning / vejledning

System sikkerheds test

Trådløst netværk opsætning

Hardware Opgraderinger / Installation

Software Opgraderinger / Installation

Operativsystemopdateringer

Anti-Virus Installation / Fjernelse

Udskiftning af bundkort

Hukommelsesopgraderinger

PC’er, der kører med en version af Windows, kræver hyppig vedligeholdelse og opdatering, især hvis de altid er tilsluttet en bredbånds forbindelse. Nye sårbarheder findes altid og patches. At holde computeren opdateret med service packs og kritiske opdateringer bør være en prioritet for enhver computerbruger.

Forudsat at du stadig er omfattet af garantien, og når det er tilladt, kan en computerbruger altid sende deres maskine tilbage til producenten til pc reparation. På mange måder er fabrikanten selvfølgelig det bedste valg til at reparere din computer. Der er dog ofte en betydelig ventetid før du får din PC retur fra en producent.

Sandheden er, at nu til dags er de fleste pc’e enten fra en mærkeproducent eller et ikke kendt mærke. Begge dele kan let betjenes af en dygtig PC tekniker. Computer hardware er generelt universelt, og hvis ikke, kan kompatible dele normalt nemt bruges.

Så hvem vender du dig til, når du søger service og reparation af din computer? At finde en kvalificeret specialist, der er i stand til at foretage din pc reparation på en professionel, kompetent og effektiv måde, kan være en vanskelig opgave. Lad os tilbyde dig vores hjælp.

Med venlig Hilsen

Computer Doktoren PC Reparation I Frederiksværk

Tid er penge

Derfor gør vi alt hvad vi kan for at hurtigt får din computer tilbage, når den har været til pc reparation i frederiksværk

PC reparation i Frederiksværk

belligenhed, belligenhed, belligenhed

Den er jo altid vigtig. Vores er:
Computer Doktoren PC Reparation Frederiksværk Afdeling
Skovfogedengen 59a 
3300 Frederiksværk
Telefon: 91 52 60 60
Vi hjælper med pc reparation i hele Nordsjælland så besøg eller kontakt os nu

Kontakt os herunder