Computer Reparation

Vi har mange års erfaring med reparation af computere

Når du har brug for en computer reparation, så står vi klar til at hjælpe dig på vores computer reparations værksted  i Næstved.

Hvad har vi alle til fælles? Vi opdager alle på et tidspunkt, hvor vigtigt det er at have et velfungerende pc. Hvis du er midt i en vigtig mail, et godt spil eller et kig i billederne af familien og din pc begynder at få en funktionsfejl, så skal du ikke gå i panik, bare tage din computer med til Computer Doktoren for en professionel PC reparation. Uanset hvad der er galt med din pc, kan vi diagnosticere og reparere den. Uanset om du har brug for en bærbar reparation eller en traditionel computer reparation.

Har du lagt mærke til at din computer er blevet langsom på det seneste. Måske dine websider og downloads ikke indlæses så hurtigt som de burde. Dette kan være et tegn på en virus eller malware har inficeret din computer. Så kan du have brug for en computer reparation af dit software altså dine installerede programmer og dit styresystem. Det er nemt at få en computervirus ved at klikke på usikre links eller åbne e-mails fra fremmede, men heldigvis, er det ofte lige så nemt for os at fjerne dem. 

Alle vores reparationer* bliver udført i på vores eget værksted, så du behøver aldrig at sende den væk eller spekulerer på, hvor i verden den kunne være.

Et almindelig computer spørgsmål, som vi ofte får, er højlydte blæsere og computere, der bliver usædvanligt varme. Flere ting kan forårsage dette problem, men oftest er det en ophobning af støv og hår inde i enheden. Vi kan rense det ud, og denne computer reparation bryder ikke banken.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at vores priser er så lave som muligt. Hvis du ikke længere vil beskæftige dig med en dårligt fungerende eller syg computer, så bring din computer til Computer Doktoren og lad vores dygtige og vidende teknikere få din computer tilbage i godt helbred.

*Ved datagendannelse sendes disken til vores samarbejdspartner i København

computer reparation