anbefalede programmer

Anbefalede programmer

Anbefalede programmer

Vi har her sammensat en række af de programmer, som vi anser for at være nogle af de bedste.

 

Browser (internet program)

Lad os starte med en af de vigtigste. Det program der bruges til at gå på nettet.
Vores valg: Google Chrome

Der er mange gode grunde til vores blog om anbefalede programmer starter med chrome, men kort fortalt synes vi Chrome er den bedste browser. Man kan søge på Google direkte fra adressefeltet, der er lavet mange gode tilføjelses programmer så du kan tilpasse browseren til dine behov og vigtigst hvor simpel og pæn deres browseren er.

Download

Antivirus

Alle har brug for at virusprogram. Alle! Desværre er det indbyggede virusprogram i windows ikke helt godt nok. Heldigvis findes der massere af gratis antivirus programmer på markedet.
Vores valg: AVG Free antivirus 2017 

Grunden til at vi vælger AVG frem for nogle af de andre er den flotte platform de har lavet, denne gør det meget brugervenligt, derudover scorer AVG også højt i tests hos diverse uafhængige testcentre.

Download

 

Anti-malware

Desværre er AVG ikke altid nok, derfor er det en god ide at have installeret et program som er designet specielt til at finde malware.

Vores valg: MalwareBytes anti-malware

MalwareBytes fungerer ikke som det traditionelle virusprogram, hvor man kan sætte det op til at lave skanninger i baggrunden. MalwareBytes er til de sitiuationer hvor du tror der er noget galt. Vi anbefaler dog at man under alle omstændigheder kører skanningen en gang om ugen.

Download

Computer rengøring og håndtering

Det er altid en god idé at holde sin computer ren for gamle filer der bare ligger og fylder, eller rydde op i sin internet historik.
Vores valg:CCleaner

CCleaner kan klare de fleste af de opgaver, der skal til for at holde din computer i topform. For eksempel slette din internet historik, fjerne unødvendige filer og holde din Windows registry ren.

Download

Musik streaming

For få år siden skulle man for at høre musik på sin computer enten downloade eller indlæse MP3 filer i en afspiller. Den tid er heldigvis forbi, nu findes der flere forskellige streaming tjenester. Som gør at du kan høre stort lige hvad du vil, når du vil.
Vores valg: Spotify

Vores valg falder på Spotify, både fordi de har over 30 millioner sange, men især fordi du kan lytte til dem gratis, du skal dog leve med nogle reklamer engang imellem i den gratis version. Spotify virker også på alle dine enheder, så lige meget om du er på mobil, tablet eller computer har du adgang. CCleaner kan også hjælpe dig med at slette ikke anbefalede programmer.

Download

Medie afspiller

De fleste video afspilninger sker i dag på Youtube, men det er stadig en god idé at have en ordentlig medie afspiller til dine lokale filer.
Vores valg: VLC

Der er ikke nogen der er lige så gode som VLC når det kommer til afspilning af video, programmet kan åbne næsten alle filformater. Så lige meget om det er en gammel fil fra din første mobil eller en ny fil du lige har fået burde VLC klare jobbet.

Download

Backup

Det indbyggede backup program i windows er ikke specielt godt. For at passe godt på alle dine dokumenter, feriebilleder og hvad du eller har liggende på din computer er det vigtigt at have et ordentligt backup program.
Vores valg: Crashplan

Med crashplan kan du lave backup til en ekstern harddisk, til en ven over internettet eller en anden computer på dit lokale netværk. Der er mange konfigurations muligheder.

Download

 

Det var vores liste over anbefalede programmer –  har i nogle tilføjelser?

Husk at du altid kan ringe til os, hvis du skulle have et problem med din computer:
TLF: 91 52 60 60
Eller kontankt os her

Kontakt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.